"Ne csak keress, találj!"

Minket mindenképp, de előadáskínálatunkat úgyszintén! Ha új félév, akkor ugyanis új előadások várnak rátok is - ráadásul ingyen!

A Kalmár Sándor Informatika Intézet felkérésére idén először Csécsy László senior fejlesztő tart előadást "Ne csak keress, találj" - Drupallal az álláspiacon" címmel.

Az előadás mindenki számára nyitott és ingyenesen látogatható, a közösségi oldalon létrehozott eseménynél lehet jelezni a részvételi szándékot.

A témáról bővebben a Tovább gombra kattitnva olvashattok!


Bár a World Wide Web alapjait 1989-ben Tim Berners-Lee a kutatók közötti automatizált információmegosztás céljára találta ki, mostanra az információs társadalom mindennapjainak elkerülhetetlen részévé lett: egyre kevesebb olyan ember van, aki ne hordozna a zsebében is webböngészőt. Ahogy az információt, úgy a webet sem lehet keretek közé zárni – ehhez hasonlóan a webes tartalmak előállítása sem kevesek kiváltsága. A szabadon hozzáférhető, nyílt forráskódú és ingyenes webes tartalomkezelő rendszerek egyik zászlóshajója a Drupal, melyet a 2000-es évek elején kezdett fejleszteni Dries Buytaert. Ma már világszerte több százezren járulnak hozzá a fejlődéséhez; több, mint 150 nyelvre fordították le. A Fehér Ház, a The Economist, az Amnesty International, a Harvard, a Louvre mellett az Ubuntu, Beyoncé és a KreaNod honlapját is Drupal hajtja, de akár a tiedet is – sőt, bármennyire is ingyenesen letölthetető és szabadon felhasználható, még a megélhetésedet is biztosíthatja. Hogyan? Ezt szeretném bemutatni a hallgatóságnak.

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár