Biciklizés az éjszakába

Különleges programra invitálunk minden kétkerekű-kedvelőt. Október 13-án este 8 órakkor a GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnoka elől indulva lámpafényes biciklitúrát szervez a főiskola Sport Irodája, melyre vár mindenkit, aki kedvet érez megcsodálni Kecskemétet úgy, ahogy csak ritkán van alkalom.

A cikk folytatásáért kattintsatok a Tovább gombra!

 


Gyülekező: Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, Törös Olga Sportcsarnok (Izsáki út 10.)

Időpont:
2015. október. 13. 20:00

Program:
közös városi túra, a város"legbringásbarátabb" vendéglátó egységének felkutatása, ahol egy apró meglepetés vár a résztvevőkre. A kerékpáros csapatunkat, a riói olimpiára készülő Boronkay Péter paratriatonista fogja kalauzolni!

Fontos! Lámpával mindenki készüljön. Aki esetleg híjján van, annak a Sportiroda! a rendezvény idejére kölcsönözni tud.

Keresd az eseményt -on is!

 

A csapat vezetőjéről:

6-7 évesen kezdett úszni, később vízilabdázott, majd visszatért az úszáshoz. 2004 óta foglalkozik triatlonnal. A Szegedi Tudományegyetemen diplomázott Szociális munka szakon, majd visszatért Kecskemétre dolgozni egy speciális iskola család-és utógondozójaként, ahol középsúlyos és halmozottan súlyos értelmi fogyatékos gyermekekkel foglalkozik. Az utóbbi években kategóriájának kétszeres világ-, és négyszeres Európa-bajnoka lett, Magyarországon többször is az ép sportolókkal együtt készül és versenyez, jelenleg ő az ország nemzetközileg leg elismertebb paratriatlonistája.

Mottója: "Kell, hogy örömöt találj a szenvedésben"

(Forrás: http://peterboronkay.com)Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár