Felsőfokú Szakképzésben tanulók felkérése

Felsőfokú Szakképzésben tanulsz?
Szívesen elmondanád a véleményed az oktatással, tanulással kapcsolatban?
Szeretnél Kecskeméti Főiskola logóval ellátott ajándékokat nyerni?
Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor olvasd el a részleteket!


Kedves Felsőfokú Szakképzésben Tanuló Hallgató!

 
A Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) kutatásaival idén első alkalommal a Felsőfokú Szakképzésben tanulókat is megkeressük. Szeretnénk a Kecskeméti Főiskolával, az oktatással, a tanulással kapcsolatos véleményedet megismerni. Érdekel minket, hogy miként telnek a „suliban” töltött napjaid, hogy érzed itt magad, lenne-e olyan, amin változtatnál. 
Arra kérünk, hogy az intézmény fejlesztésére és modernizációjára tett erőfeszítésünket segítsd azzal, hogy ezt a kérdőívet kitöltöd és válaszaiddal segíted céljaink elérését.
A kérdőívet kitöltő hallgatók között Kecskeméti Főiskola logóval ellátott ajándékokat sorsolunk ki!
 
A felmérés célja, hogy Kecskeméti Főiskola az oktatási és szolgáltatási színvonalát növelhesse, valamint a hallgatók véleményét megismerje. A felmérés eredményeit kiértékeljük, és eljuttatjuk azokhoz az oktatókhoz, akik a Felsőfokú Szakképzésben oktatnak fejlesztését végzik. Szeretnénk, ha a képzést és a képzés körülményeit úgy változtathatná a Főiskola vezetősége, hogy azok minél inkább a Te véleményedhez igazodjanak, és a Te életminőségedet javítsák. 
A kérdőív több területet is érint, a mindennapi tanulmányokon kívül például az általad igénybe vehető szolgáltatások körét is.
A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. Az adatszolgáltatás önkéntes és anonim. 
A kérdőívek csak statisztikai összesítéssel kerülnek feldolgozásra. 
A kérdőívet kitöltő hallgatók között Kecskeméti Főiskola logóval ellátott ajándékokat sorsolunk ki!
A kutatás eredményei a főiskola honlapján és egyéb főiskolával kapcsolatos kiadványokban jelennek majd meg.
Bízunk benne, hogy a kérdőív kitöltésével Te is hozzájárulsz, hogy véleményed figyelembe vételével tudjuk a Kecskeméti Főiskolát fejleszteni és hallgatóbarátabb intézménnyé tenni!
 
 
Ha a kutatással kapcsolatosan kérdésed lenne felteheted a dpr@kefo.hu email címen is, valamint személyesen a Kecskeméti Főiskola Hallgatói és Oktatói Szolgáltató Központjában.
Együttműködésében bízva, üdvözlettel: HOSZK csapata
*A részvételi feltételeket itt  olvashatod.

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár