Hasznos információk és még nyerhetek is?

Kedves Hallgató!

Üdvözlünk a 2013-as trendence Graduate Barometer Europe (GBE) hallgatók körében végzett felmérés oldalán. A kérdőív kitöltése online történik, a válaszadás gyors és egyszerű.

A kérdőív kitöltéséhez klikk ide!

Intézményünk a trendence Graduate Barometer felmérésében résztvevő közel 1000 egyetem, illetve főiskola egyike. Európa legnagyobb karrierrel és oktatással foglalkozó felméréséről van szó. A kérdések többek közt arra vonatkoznak, hogy mennyire  vagytok elégedettek tanulmányaitokkal, valamint milyen terveitek vannak jövőbeli karrieretekkel kapcsolatban. A felmérés Európa-szerte gyűjti a hallgatók véleményét, és rámutat a különböző országok között megfigyelhető hasonlóságokra és különbségekre.

A kérdőív kitöltése után összehasonlíthatod válaszaidat az európai hallgatók jellemző válaszaival. Ezen kívül a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra a résztvevők között:

* 5 x  500€ értékű Amazon utalvány

* 10 x  200€ értékű Amazon utalvány

 

A felmérést kutatási partnerünk, a trendence Intézmény végzi. Mindenkit biztosíthatunk arról, hogy a válaszok névtelenek, valamint hogy a személyes adatok védelme teljesül.

Üdvözlettel:

Kecskeméti Főiskola

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár