Jelentkezési tudnivalók

A jelentkezésről - röviden:

Várjuk csapatok és egyéni lelkes sportolók jelentkezését, legyetek:
- akár GAMF-osok, Tanítóképzősök vagy Kertészetisek,
- már végzett vagy most is tanuló hallgatóink, oktatóink, vagy kollégáink...
...ezen a napon mindenki megtalálhatja a kedvére való programot!

 

A jelentkezésről - bővebben:

- A rendezvény szevrezője a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központja (6000 Kecskemét, Izsáki út 10. Főépület, Zipernovszky udvar 1.), melyen mindenki saját felelősségére vehet részt.

- A feltüntetett programok változtatásának jogát a szervezők fenntartják.

- A sportnapra a főiskola valamennyi polgára - kartól, szaktól, kortól, nemtől, végzéstől függetlenül - hivatalos családjaikkal, barátaikkal együtt.

- A rendezvényre való jelentkezés és a részvétel mindenki számára térítésmentesen vehető igénybe.

- A rendezvényre való jelentkezéssel szállás és étkezés NINCS biztosítva, arról a jelentkezőnek kell külön gondoskodnia. Az elérhető lehetőségekről tájékoztatás kérhető az oregdiak@hszk.kefo.hu e-mailcímen.

- A helyszínen öltöző és parkolóhely is biztosított lesz.

- A sportnapra való jelentkezés elektronikusan, a honlapunkra feltöltött űrlap kitöltésével történik. Az űrlapot a KEFO Öregdiák Sportnap 2015 almenü "Regisztrációs űrlap" fülére kattintva lehet elérni. A jelentkezés akkor tekinthető sikeresnek, ha minden csillaggal jelölt mező (*) kitöltésre kerül, s a gombra való kattintást követően egy rövid, a kitöltés sikerességét igazoló szöveg jelenik meg.

 


Gyere el, találkozzunk újra a Kecskeméti Főiskolán, beszélgessünk a régi időkről, és sportoljunk együtt, "hisz a főiskolai lét nem szűnik meg a végzéssel, hanem örökre megmarad!"


Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár