Leginteraktívabb stand

ImageA „Leginteraktívabb stand" díját érdemelte ki a Kecskeméti Főiskola a XI. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon (2011. január 21-22.).

A Papp László Budapest Sportarénában két napon át  200 kiállító várta a látogatókat.Az Educatio Press négy fő kategóriában értékelte a standokat. Díjazták a legegységesebb arculatot, a leginnovatívabb megjelenést, valamint kiosztották a Környezettudatos Kiállító és a Leginteraktívabb Stand díját is. Ez utóbbit a Kecskeméti Főiskolának ítélték oda.

 

A GAMF Kar fizikai kísérletekkel, LEGO robotokkal, a hallgatók által épített csúcstartó járművel, a Tanítóképző Főiskolai Kar pedig origamival igyekezett „aktivizálni” a látogatókat. A Kertészeti Főiskolai Kar a tangazdaságban termett almát és szintén ott készített biogyümölcsleveket kínált az érdeklődőknek. A kekszből és pudingból készült „talajsütivel” a talajrétegeket próbálták szemléletessé tenni, az erdő- és vadgazdálkodási tantárgyakat pedig egy vadászgörény „képviselte”. A két nap alatt mintegy 24 ezer látogató fordult meg a kiállításon.
A galéria megtekinthető itt.  

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár