Miért érdemes regisztrálni?

Légy Te is ALUMNI-tagrendszerünk részese!

Miért jó ez Neked?

A végzés után talán évekig nem is tartottad a kapcsolatot egykori tankörtársaiddal, nem találkoztál velük. Költözések, családalapítás, letelepedés - s közben senki sem tudta, hogy tudna elérni Téged, hogyan érthesíthetne, hogy újra összeáll a régi nagy csapat egy találkozó idejére.
Amíg az ember fiatal nem gondol ilyenekre, de ahogy telik az idő és megszépülnek az emlékek, bizony felébred az évfolyam-találkozók és egykori intézményének meglátogatása iránti vágy. Regisztrációd segítségével segítséget nyújtasz ahhoz, hogy tankörtársaid megtaláljanak Téged, vagy akár Te bukkanj rá egykori társaidra.

 

Miért jó ez az Alma Mater-nek?

Évente több rendezvényt szervezünk egykori hallgatóink és nyugalmazott oktatóink számára, hogy újra találkozhassanak egymással és feleleveníthessék a régi időket.  Több alkalommal bízzák meg ezenfelül ALUMNI-szervezetünket évfolyam-találkozók szervezésével is, melyek sikeressége nagyrészt öregdiákjaink naprakész elérhetőségeinek meglétén múlik. Mindezen rendezvényeink, programjaink, híreink megosztása úgy válhat csak igazán sikeressé, ha regisztrált öregdiákjaink friss adatbázisából dolgozhatunk.

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár