Aktuális hírek

Június eleji öregdiák találkozók

Június 3-án az intézmény közreműködésében két nagyszabású öregdiák találkozó is megrendezésre került.

A 100 éves a kecskeméti pedagógusképzés alkalmából a  Pedagógusképző Kar (és jogelőd intézmények) egykori hallgatói és oktatói közösen elevenítették fel itt eltöltött diákéveiket.

A GAMF Karon az 1972-ben Automatika Szakon végzettek tartották 45 éves találkozójukat.

Részletes beszámoló és képek az intézmény honlapján: 
http://www.uni-pae.hu/oregdiak-talalkozo-a-pedagoguskepzo-karon-es-a-gamf-muszaki-es-informatikai-karon

Tovább

Öregdiák találkozó a Pedagógusképző Karon

100 éves a Kecskeméti Tanítóképzés 
Öregdiák találkozó a Pedagógusképző Karon 
2017. június 3. 9:00-21:00

Szeretettel várjuk az egykori Kecskeméti Tanítóképző Főiskola régi növendékeit a „100 éves a Kecskeméti Tanítóképzés” ünnepségsorozatának eseményeként egy vidám együttlétre 2017. június 3-án a Kar Kaszap utcai épületegyüttesébe. Kiváló alkalom végzett növendékeink számára, hogy régi „képzős” emlékeiket együtt eleveníthessék fel. Velünk lesznek terveink szerint volt tanáraink, akikkel sok szép közös emlék köt össze minket.

Tovább

Díszoklevél a több évtizede végzett pedagógusainknak

A Pallasz Athéné Egyetem Pedagógusképző Kara arany, gyémánt, vas, rubin díszoklevelet adományoz azoknak, akik oklevelüket jogelőd intézményünkben 50, 60, 65, 70 éve szerezték, és legalább 30 éven át pedagógusi pályán dolgoztak.

Tovább

A 2016-os év margójára

A 2016-os évben is összegyűltek az alumni közösség tagjai, hogy megtartsák tankör-, illetve csoporttalálkozóikat. Újra találkoztak az egykori cimborák, hogy felelevenítsék a közösen eltöltött diákéveket. Az egykori hallgatók elmerengtek a főiskolán, s a kollégiumban eltöltött közös élményeiken. Volt kis létszámú, főként meghitt beszélgetéssel töltött összejövetel és nagyobb szabású, az egész évfolyamot érintő találkozó is. Az intézményt, a tanszékeket körbe járva sokakat megszállt a régmúlt idők utáni nosztalgia.

Tovább

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár