Tagkártya

KEFO Öregdiák Tagkártya

A Kecskeméti Főiskola nagy hangsúlyt fektet az egykori hallgatóikkal való kapcsolatok ápolására. Ennek jelenként és köszönetképp a sok évi közös munkáért, november hónaptól kezdődően öregdiák tagságot igazoló "Alumni-tagkártya" igénylésére lesz lehetőség.

 

Mire jó az Alumni-tagkártya?

A Kecskeméti Főiskola bármely karán, valamint a Tudósházban lévő termek, sportpályák bérleti díjából kedvezményt biztosítunk biztosítani magánszemélyek és cégek részére egyaránt.

A főiskola és Kecskemét város kapcsolatának erősítésére a helyi és környékbeli szolgáltatókkal (pl. hotelek, vendéglátó egységek, Városi Könyvtár, mozi, stb.) kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekedve jelentős kedvezményeket biztosító rendszer kialakításán dolgozunk.

 

Ki jogosult az Alumni-tagkártya igénylésére?

Tagkártya igénylésére a Kecskeméti Főiskola vagy annak jogelőd intézményeiben diplomát szerzett személyek jogosultak.

 

Milyen költségeket von magaután a tagkártya igénylése?

A tagkártyának éves díja nem lesz, egy alkalommal kell csak hozzájárulni a kártya elkészítési költségeihez valamint - igény szerint - a postázási költség megtérítéséhez.

 

Milyen egyéb kötelezettségeim vannak?

A kártya tulajdonosának hozzá kell járulnia ahhoz, hogy évente két alkalommal e-mailben vagy postai úton a kártyával igénybe vehető kedvezményekről tájékoztatást kapjon a HSZK-tól.

 

Hogyan tudom megigényelni a kártyát?

A HSZK Öregdiák weblapján a Kiemelt oldalak almenüben található Tagkártya kifejezésre kattintva hívható elő az Igénylés menüpont. (A funkció november hónaptól válik elérhetővé.)

 

Milyen módon tudom átvenni az Alumni-tagkártyámat?

A kártyát postai úton (a postai költség megtérítésével) küldjük ki, vagy személyesen (költségmentesen) a HSZK irodában is átvehető.

 

További információért figyelje folyamatosan frissülő honlapunkat valamint iratkozzon fel hírlevelünkre a Hírlevél menüpontban!

Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár