Virtuális beüzemelés

Újabb informatikai jellegű előadásra invitálunk benneteket, amire természetesen nem csak informatikusokat várunk!

Dátum: 2015. április 29. 14:00 - 15:30

Helyszín:
Informatika Tanszék, KF GAMF Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

 

Az előadás MINDENKI számára nyitott és INGYENESEN látogatható, a közösségi oldalon létrehozott eseménynél lehet jelezni a részvételi szándékot.


A soron következő előadás témájáról bővebben a Tovább gombra kattitnva olvashattok!

 


Az előadás abstractja:

Az ipari automatizálási projektek során a legfontosabb szempont a biztonságos és üzembiztos működés mellett, a teljes projektre fordított idő, a költségoptimalizáció, és költséghatékonyság. Felgyorsult életünk gyorsan, olcsón és jó minőségben igényel mindent. Az előadás során bemutatásra kerül, hogy hogyan lehetséges megközelíteni e három tényező optimális kombinációját.
Az autóiparban és logisztikai rendszereknél széleskörűen alkalmazzák a tervezett rendszerek virtuális üzembe helyezését. Példaként a jelenleg futó brémai Mercedes gyárat említeném, ahol kollégáink az elkészült vezérlőprogramokat a gyár virtuális modelljein tesztelték, és csak ezt követően, a sikeres tesztek esetén tértek át a már meglévő gyártósoron történő beüzemelésre.


Az előadóról:

Kozó Gábor, az evopro Systemtest Zrt. teszt- és projektvezetője. A graphIT Kft. 2013-as PLM Felhasználói Konferenciáján mutatta be a cég Magyarországon egyedülálló virtuális üzembe helyezési szolgáltatását a PLM felhasználóknak, amelyet Siemens NX Mechatronics Concept Designerben tervezett 3D-s gépészeti modellen alapuló technológiára építettek. (Az előadást IDE kattintva tekinthetitek meg.) A megoldás újdonsága, hogy a gépészeti modell valós ipari vezérlővel kerül összekapcsolásra, ezáltal lehetővé téve az üzembe helyezés valamennyi fázisának tesztelését, szimulációját.


Az Evopro-ról:

A 2001-ben alapított, magyar tulajdonú, budapesti központú evopro csoport az ipari automatizálás, az informatika és az innováció területén világszerte kínál megoldásokat ügyfelei számára. A tagvállalatok fókuszágazataiban (autóipar, logisztika és közlekedéstechnika, energiaipar, élelmiszeripar) elért referenciák lefedik az ipari és szolgáltatói szektorok döntő részét. A projektek sikeres megvalósításához a mérnökcsapat jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik. Ezt bizonyítja, hogy az alapítás óta közel 40 országban több tucat multinacionális nagyvállalat adott megbízást a mérnökirodának.


Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel INGYENES.


Kövess bennünket!

Hírlevél

Eseménynaptár